Företag och konstföreningar

Det är viktigt för oss att ge en så god service som möjligt och att du som kund ska känna dig nöjd. Vår målsättning är att besvara dina förfrågningar så fort som möjligt samt erbjuda snabba leveranser.

Företag

Representerar du ett företag och är intresserad av inköp av konst till företaget, så tag gärna kontakt med oss så berättar vi vad vi kan erbjuda.

Konst på väggarna kan bidra till ökad trivsel

Vi kommer gärna på besök och ger ett utsmyckningsförslag på grafiska verk från vårt galleri som passar in i er miljö, förutsatt att inte avståndet är alltför långt från Västerås (Mälardalen, Västmanland, Stockholm, m.fl.). Ring eller skicka ett mejl till oss för att boka en tid.

Presenter – jubileumsgåvor – presentkort

Konst är unika presenter som håller länge och får man välja själv så är det ofta en mycket uppskattad present. Vi tillhandahåller presentkort till företag där företaget bestämmer hur stort maxbelopp som får användas vid inköp från vårt galleri. Efter beställning från presentmottagaren, så faktureras företaget för det grafiska bladet/bladen. Leveransen kan ske antingen till företaget eller direkt till presentmottagaren.

Kontakta oss


Konstföreningar

Representerar du en konstförening som är intresserad av inköp så tag kontakt med oss för ett eventuellt samarbete.

Representanter från konstföreningar får gärna boka tid för besök hos oss. Ring 073-735 25 77 (Christina) eller skicka ett mejl till info@nowait.se för att boka en tid.

Tips

Ett tips som vi brukar ge till konstföreningar är att låta ett pris vid utlottning vara ett presentkort på valfritt grafiskt blad från Enjoy Scandinavian Art till ett visst belopp.