Om Enjoy Scandinavian Art – galleri på nätet

Enjoy Scandinavian Art är ett galleri på nätet för försäljning av grafik i begränsad upplaga. Här kan du bl.a. köpa litografier, serigrafier, etsningar och torrnålsgravyrer samt några enstaka målningar. Alla verk är signerade av konstnären. Vi erbjuder konst för såväl offentlig utsmyckning som för företag och privatpersoner. År 2000 startade vi vårt galleri på nätet med bas i Västerås.

Galleriet representerar i dag 35 konstnärer. Under sidan Konstnärer finns en sammanställning av galleriets representerade konstnärer inklusive en kort presentation av varje konstnär.

Vi erbjuder

  • grafik av 35 väl etablerade svenska konstnärer
  • fler än 500 olika grafiska blad + ett fåtal originalmålningar finns med i vårt utbud
  • fri frakt för leveranser inom Sverige
  • grafik i prisklass 800-12 500 kr
  • personlig service och trygg leverans
  • en mängd intressanta presentationer så som information om konstnärerna, information om grafiska tekniker och ett sjuttiotal dokumenterade utställningar.

Tillgängligheten till svensk konst är begränsad beroende av var man bor. Att visa konst på nätet ger fler möjlighet att glädjas åt nutida konst.

Stilrent, renodlat och personligt

Vår målsättning är att detta galleri ska hålla en stilren, renodlad samt personlig framtoning.

  • Stilren – genom att framhäva konsten. Det är konsten som ska stå i centrum på ett så enkelt sätt som möjligt.
  • Renodlad – genom att bara presentera de konstnärer som vi säljer grafik av. Varje konstnär har sin biografisida/CV och sitt eget galleri.
  • Personlig – vi vill att du som kund ska känna förtroende för galleriet och för oss, Christina Wallnér och Karin Norén. Det är viktigt för oss att ge en så god service som möjligt och att du som kund ska känna dig nöjd med ditt konstköp.

Vi har ett personligt samarbete med samtliga konstnärer som presenteras i vårt galleri eller med deras arvingar (några av våra representerade konstnärer har tyvärr gått bort sedan vi startade verksamheten år 2000). Vi köper inte in konst utan vi säljer grafik på kommission av konstnärerna.  Allt som publiceras om konstnären har dennes eller någon arvinges godkännande. Vi uppdaterar konstnärens biografisida i takt med att vi får in uppdateringar av konstnären.

Kvartalets konstnär

Varje kvartal lyfter vi fram en konstnär lite extra i en presentationen som vi kallar Kvartalets konstnär. Det kan vara i form av ett besök i konstnärens ateljé, i samband med en utställning eller att vi har följt en konstnär i arbete.

Mervärde i form av dokumentationer

I och med att vi kontinuerligt har byggt upp detta galleri på nätet sedan år 2000, så finns i dag ett sjuttiotal dokumentationer från konstnärernas tidigare utställningar. Dessa presentationer ger en större bild av våra representerade konstnärers konstnärskap. Vi har också beskrivit fyra grafiska tekniker på ett utförligt sätt tillsammans med fyra av våra representerade konstnärer.

Domännamn

Vi äger ytterligare två domännamn som leder till detta galleri – Enjoy Scandinavian Art:

Verksamhetsansvarig

Företaget No WaIT AB i Västerås är verksamhetsansvarig för Galleri Enjoy Scandinavian Art.


Nyhetsbrev/Kvartalsbrev

Vi vill gärna informera dig om nyheter i vårt galleri på nätet och erbjuder därför en kostnadsfri prenumeration på vårt nyhetsbrev som vi skickar ut via mejl en gång per kvartal.

I nyhetsbrevet berättar vi bland annat om galleriets nya grafiska verk som vi har till försäljning och våra konstnärers aktuella och kommande utställningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev via MailChimp

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev så godkänner du att vi registrerar din e-postadress i enlighet med villkoren nedan.

No WaIT AB kommer att använda din e-postadress för att skicka dig vårt nyhetsbrev en gång per kvartal. Någon gång per år kan vi skicka ut ett extra nyhetsbrev om det är någonting speciellt som vi vill meddela dig som nyhetsbrevsprenumerant. Du kan ändra prenumeration när som helst genom att klicka på länken Avregistrera i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss via mejl.

Vi tar ansvar för att din e-postadress som du registrerat hos oss endast används för detta ändamål.

För kontaktinformation se:
Kontakta oss