Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information och förändringar på webbplatsen. -  - 
Galleri Enjoy Scandinavian Art - 
Kontakt -  | Webböversikt |  - Sök |  - English - information about the Internet art gallery Enjoy Scandinavian Art. In English |  - Auf Deutsch - Gallerie Enjoy Scandinavian Art Auf Deutsch - 
Cecilia Sikström
Varje kvartal lyfter vi fram en av våra konstnärer i en kvartalets konstnärspresentation. Här ser vi Cecilia Sikström göra en justering i en av sina målningar.

Om Galleri Enjoy Scandinavian Art

Enjoy Scandinavian Art är ett galleri på nätet för försäljning av grafik. Här kan du bl.a. köpa litografier, serigrafier, etsningar och torrnålsgravyrer. Vi erbjuder konst för såväl offentlig utsmyckning som för privatpersoner. Vi startade galleriet år 2000 och är verksamma i Västerås.

Tillgängligheten till svensk konst är begränsad beroende av var man bor. Att visa konst på nätet ger fler möjlighet att glädjas åt nutida konst.

Galleriet representerar i dag 34 konstnärer. Under länken Konstnärer finns en sammanställning av galleriets representerade konstnärer inklusive en kort presentation.

Stilrent, renodlat och personligt

Vår målsättning är att detta galleri ska hålla en stilren, renodlad samt personlig framtoning.

Stilren - genom att framhäva konsten. Det är konsten som ska stå i centrum på ett så enkelt sätt som möjligt.

Renodlad - genom att bara presentera de konstnärer som vi säljer grafik av. Varje konstnär har sin biografisida och sitt eget galleri.

Personlig - vi vill att du som kund ska känna förtroende för galleriet och för oss, Christina Wallnér och Karin Norén. Det är viktigt för oss att ge en så god service som möjligt och att du som kund ska känna dig nöjd med ditt konstköp.

Vi har också ett personligt samarbete med samtliga konstnärer som presenteras i vårt galleri eller med deras arvingar. Allt som publiceras om konstnären har dennes godkännande. Vi uppdaterar konstnärens biografisida i takt med att vi får in uppdateringar av konstnären. Vi hämtar personligen de grafiska verken hos konstnären.

Kvartalets konstnär

Varje kvartal lyfter vi fram en konstnär lite extra i en presentationen som vi kallar Kvartalets konstnär. Det kan vara i form av ett besök i konstnärens ateljé, i samband med en utställning eller att vi har följt en konstnär i arbete.

Mervärde i form av dokumentationer

I och med att vi kontinuerligt har byggt upp detta galleri på nätet sedan år 2000, så finns i dag ett sjuttiotal dokumentationer från konstnärernas tidigare utställningar. Dessa presentationer ger en större bild av våra representerade konstnärers konstnärskap. Vi har också beskrivit fyra grafiska tekniker på ett utförligt sätt tillsammans med fyra av våra representerade konstnärer.

Konstråd

För att vårt galleri ska hålla hög kvalitet så har vi tillsatt ett konstråd. Under sidan Konstråd finns mer information om detta.

Domännamn

Vi äger ytterligare två domännamn som leder till detta galleri - Enjoy Scandinavian Art:

För kontaktinformation se: Kontakt

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -