Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information och förändringar på webbplatsen. -  - 
Galleri Enjoy Scandinavian Art - 
Kontakt -  | Webböversikt |  - Sök |  - English - information about the Internet art gallery Enjoy Scandinavian Art. In English |  - Auf Deutsch - Gallerie Enjoy Scandinavian Art Auf Deutsch - 

Företag

Representerar du ett företag och är intresserad av inköp av konst till företaget, så tag gärna kontakt med oss så berättar vi vad vi kan erbjuda.

Konst på väggarna kan bidra till ökad trivsel

Vi kommer gärna på besök och ger ett utsmyckningsförslag på grafiska verk från vårt galleri som passar in i er miljö, förutsatt att inte avståndet är alltför långt från Västerås (Mälardalen, Västmanland, Stockholm, m.fl.). Ring eller skicka ett mejl till oss för att boka en tid.

Presenter - jubileumsgåvor - presentkort

Konst är unika presenter som håller länge och får man välja själv så är det ofta en mycket uppskattad present. Vi tillhandahåller presentkort till företag där företaget bestämmer hur stort maxbelopp som får användas vid inköp från vårt galleri. Efter beställning från presentmottagaren, så faktureras företaget för det grafiska bladet/bladen. Leveransen kan ske antingen till företaget eller direkt till presentmottagaren.

Kontaktinformation

No WaIT AB
Hylsvägen 4
721 30 Västerås

info@nowait.se
073-735 2577 (Christina Wallnér)
070-492 2660 (Karin Norén)

 

 - TillbakaTillbaka  -    UppUpp  -